Според мен нещата са далеч по-прости. Има скандална сделка, общественото

...
Според мен нещата са далеч по-прости. Има скандална сделка, общественото
Коментари Харесай

Политолог: Скандалът с апартаментите ще се развихря

„ Според мен нещата са надалеч по-прости. Има скандална договорка, публичното очакване за оставки. Ключови фактори от ГЕРБ също споделиха, че абсурдът ще се развихря – имам предвид вицепремиера Томислав Дончев ”, съобщи политологът Иво Инджов.
„ Фокусът е не върху цената на жилищата, а дали има осъществени политически услуги”, разяснява още Инджов.

„ След като Българска социалистическа партия разгласи, че чака и изисква отдръпването на Цветан Цветанов, това не може да стане като изпреварващ факт, като свободна воля, а сигурно ще бъде тълкувано като прегъване на ГЕРБ. От обществена позиция това е един избор, който политикът прави и носи отговорност”. Това разяснява политологът Румяна Коларова в предаването „ Здравей, България”.

„ Според мен нещата са надалеч по-прости. Има скандална договорка, публичното очакване за оставки. Ключови фактори от ГЕРБ също споделиха, че абсурдът ще се развихря – имам предвид вицепремиера Томислав Дончев”, съобщи политологът Иво Инджов. „ Фокусът е не върху цената на жилищата, а дали има осъществени политически услуги”, разяснява още Инджов.

„ Мисля, че няма да имаме отговори до четвъртък. Убеден съм, че покупко-продажбите са изпипани законово”, съобщи Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията. „ Всеки различен господин Борисов с лекост би го жертвал. Но господин Цветанов е извънреден фактор в ГЕРБ, за 15 години той е изгубил 1 избори. Другият проблем е, че той фактически е доста основен фактор в Народното събрание. Не знам какъв брой дълго би устояла тази коалиция без него”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР