Според Мартин Димитров 0% ДДС върху хляба има огромна опасност

...
Според Мартин Димитров 0% ДДС върху хляба има огромна опасност
Коментари Харесай

Една тарифа за по-благоприятни цени за тока, парното и водата

Според Мартин Димитров 0% Данък добавена стойност върху хляба има голяма заплаха да не даде резултат

"Работи се за една цена, която да бъде при по-благоприятни цени за тока, парното и водата. Над това минимално ползване, цените ще бъдат по-високи. При подобен метод хората с ниско или непокътнато ползване ще заплащат ниска цена. Трябва да има и база данни за енергийно бедните ". Това съобщи за "Твоят ден " по Мартин Димитров, енергиен специалист и народен представител от "Демократична България ".

По думите му неувеличаването на бюджетния недостиг ще подсигурява стабилността на обществените финанси.

"0% Данък добавена стойност върху хляба има голяма заплаха да не даде резултат. От друга страна диференцираното Данък добавена стойност за парното и газа сигурно ще понижи цените и е потребна мярка ", уточни той.

Според него отстъпката за горивата от 25 стотинки би трябвало да влезе в действие от 1 юли и да работи до края на годината.

"Отстъпката ще важи за най-евтините горива. Има логичност в тази мярка, тъй като цените са високи. Вероятно ще е против даване на талона и записване на регистрационния номер. Тази мярка е планувана като разход в актуализацията на бюджета ", разясни Димитров. И посочи, че ще има понижение за законната рента за забавени заплащания - от 10% на 8%.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР