Според Кристиан Вигенин, проф. Гайдарски и Ирена Анастасова е неприемливо

...
Според Кристиан Вигенин, проф. Гайдарски и Ирена Анастасова е неприемливо
Коментари Харесай

Хора на Радев: ПП е заченат с лъжа!

Според Кристиан Вигенин, проф. Гайдарски и Ирена Анастасова е недопустимо Инициативният комитет на Радев да се включва съвсем неприкрито в акцията на Кирил Петков и неговата партия.

Също по този начин тримата социалисти се афишират срещу внушението, което Петков направи по-рано, че решението на Конституционен съд лимитира правата на българите, живеещи в чужбина.

„ Казусът тук не визира стотиците хиляди български жители, тъй като те не са направили закононарушение. Кирил Петков, без значение при какви условия, е подписал декларация с погрешно наличие, с помощта на което стана министър.

Благодарение на присъединяване си в държавното управление си сътвори известност, която експлоатира в актуалната акция. Това е политически план, заченат с неистина, само че с искания за честност. Този факт беше установен недвусмислено през днешния ден от Конституционния съд “, пишат в своята позиция социалистите.

Те акцентират, че не чакат от ИК да оправдава Петков, а самият той трябвало да се извини на Радев, че го е подвел и през днешния ден неговите дейности се отразявали отрицателно върху предизборната му акция.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР