Според Корнелия Нинова БСП има възможност за победа на предстоящите

...
Според Корнелия Нинова БСП има възможност за победа на предстоящите
Коментари Харесай

Нинова: БСП има възможност за победа на предстоящите европейски избори

Според Корнелия Нинова Българска социалистическа партия има опция за победа на идните европейски избори. В диалог с Иън Макникъл, политик от Лейбъристката партия, някогашен неин дълготраен общоприет секретар и член на Камарата на лордовете, двамата разискали по откритите въпроси за бъдещето на Европа, идните европейски избори и Брекзит, оповестяват от Българска социалистическа партия, съобщи Агенция Кросс.

Знам, че решението за Брекзит е комплицирано, само че бихме желали във разновидностите, които обсъждате, да отбраните правата на българската общественост във Англия, декларирала Нинова. Двамата се обединили към общото изказване, че бедността нараства както на национално ниво - в България и Англия, по този начин и в целия свят, което разтваря необятно ножицата сред небогати и богати.

Нинова изтъкнала проблемите на България, свързани с приходите, неравенствата, опазването на здравето, корупционните практики с евросредства. Нашите евродепутати ще отстояват в бъдещия Европарламент идентичен стандарт в храните, идентични права на българите с тези на другите европейци, минимална европейска заплата и пенсия, младежка гаранция за работа на младежите, показала тя.

Корнелия Нинова разказала още за многото обиколки на Българска социалистическа партия в страната във връзка плана " Визия за България " и " Визия за Европа ".

Макникъл показал, че Българска социалистическа партия отиват по-далеч от множеството европейски социалистически партии с " Визия за България ". По мнението на Макникъл, Българска социалистическа партия би трябвало да продължава работата си в същата посока, тъй като тя е вярната.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР