Според китайския хороскоп 2020 ще бъде годината на Металния плъх.

...
Според китайския хороскоп 2020 ще бъде годината на Металния плъх.
Коментари Харесай

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ни очаква

Според китайския хороскоп 2020 ще бъде годината на Металния плъх . Тя ще настъпи на 24 януари в 23.43 часа българско време. Това значи доста за всяка едно от зодиите - благоприятни условия, провокации, обич и пътешествия. Какво тъкмо значи годината на металния плъх? Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@ressam_intigam) on Dec 28, 2019 at 1:21am PST

През 2020 година всеки риск , който се поема, би трябвало да бъде извънредно добре обмислен, претеглен и едвам тогава да се работи. Всяко решение, взето през годината, ще има дълготрайни последици за вас и хората към вас.
               

A post shared by (@yoshitherat) on Dec 30, 2019 at 4:38am PST

Китайската нова година ни дава обещание независимост, пристрастеност и финансова непоклатимост. Годината ще бъде съвършена за реализиране на нови планове .
               

A post shared by (@sato_mako_gogo) on Dec 30, 2019 at 7:13am PST

Когато става въпрос за здраве , би трябвало да знаете, че най-хубавото лекарство през годината, е спортът. Така че в случай че не упражнявате, имате добър мотив да го извършите.
               

A post shared by (@happy_puppy_at_zazzle) on Dec 30, 2019 at 7:13am PST

Цветовете, които ще ви носят шанс през годината на металния плъх, са бялото, синьото, зеленото и жълтото . Зодиите , на които ще им върви доста, са бивол, прасе, маймуна и змей.-->
               

A post shared by (@photo.pet) on Dec 30, 2019 at 7:06am PST

Ако желаете да подарите на някого сувенир, който да му носи шанс, заложете на статуетка на плъх, който обаче не гризе нещо. На пари е.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР