Според източната мъдрост многословието не е най-доброто качество на човек.

...
Според източната мъдрост многословието не е най-доброто качество на човек.
Коментари Харесай

Какво никога не трябва да споделяте с другите?

Според източната мъдрост многословието не е най-хубавото качество на човек. Често близките ни завиждат и споделеното с тях може да стане причина за отрицателни реакции от тяхна страна. 

Ето какво в никакъв случай не трябва да споделяте с другите.

1. Недостатъците ви

Идеални хора може би не съществуват, само че не би трябвало да се концентрирате върху минусите си и още повече да ги споделяте с близките. Така само ще покажете на другите вашата уязвимост и накърнимост и също така ще докара до спад в биополето ви.

2. Плановете ви за бъдещето

Колкото повече човек разкрива на другите за своите проекти, толкоз повече понижава силата му да ги трансформира в действителност. 

3. Здравословните ви проблеми

Тук обстановката е същата като при проектите за бъдещето.

Колкото повече човек се оплаква на други хора от проблемите си, толкоз по-малко сила ще му остане за решаването на тези проблеми. Ако би трябвало да помолите за помощ, направете го непосредствено.

4. Личните ви достижения

Запазете за себе си достиженията в кариерата и размера на заплатата ви. В света има доста завистливи хора, които явно няма да оценят триумфите ви. В последна сметка по този метод отрицателната сила елементарно ще нахлуе в живота ви.

5. Тайните, които някой ви е споделил

Никога не споделяйте с други хора тайните на ваш другар, сътрудник или прочут. Това може да ви изиграе неприятна смешка.

6. Отношенията ви с другари, сътрудници и обичания

Приятелството, любовта, бизнес връзките са неща, които засягат единствено вас и вашите сътрудници. Освен това измежду слушателите ви може да има и зложелатели, които ви завиждат и ви изпращат отрицателна сила. Ако към този момент сте разкрили любовта, просто се насладете на всеки момент с обичания и не споделяйте щастието си с близките. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР