Според хората, запознати със свидетелските показания в разследването за импийчмънт

...
Според хората, запознати със свидетелските показания в разследването за импийчмънт
Коментари Харесай

Тръмп разглежда Украйна като противник, а не като съюзник, твърдят свидетели

Според хората, осведомени със с видетелските показания в следствието за импийчмънт на Камарата, президентът вижда източноевропейския съдружник Украйна, а не Русия, като виновен за намесата в изборите през 2016 година, оповестява АП.

Алтернативното усещане на Тръмп за Украйна подсказва до каква степен неговият метод към Киев - в това число настояването му, което в този момент е централно в следствието за импийчмънт , президентът на Украйна да му направи " услуга " и да проверява демократите - е обагрен от дългогодишна, недоказана доктрина на конспирацията , популяризирала онлайн и в някои консервативни медии.

В понеделник Тръмп още веднъж дефинира изследването за импийчмънта като " лов на вещици ", настоявайки, че той не е направил нищо неприятно в телефонния си диалог с украинския президент Володимир Зеленски.
 Рик Пери отхвърли да даде на Конгреса документи по абсурда с Украйна
Рик Пери отхвърли да даде на Конгреса документи по абсурда с Украйна

Голяма част от информацията била секретна...

Посланикът в Европейски Съюз Гордън Сондланд, специфичният делегат Курт Волкер и други очевидци дефинираха Тръмп като недоверчив към Украйна , макар добре откритата американска поддръжка за новосъздадената народна власт там. Това е съгласно оповестени преписи, както и хора, осведомени с частните показания на проверяващите импийчмънта .

Някои очевидци настояват, че Тръмп вярвал, че Украйна желае да унищожи президентството му .

Един от чиновниците на Държавния департамент от кариерата, Джордж Кент, разяснява пред депутатите, че Путин и Орбан са развалили отношението на Тръмп към Украйна . Русия и Украйна са врагове след нахлуването на Путин в Крим през 2014 година, защото Киев се пробва да се сближи със Запада, до момента в който Путин и Орбан се сближават .

" Президентът Тръмп бе песимистичен ", свидетелства Сондланд, съгласно писмените си забележки. Сондланд добавя, че едвам по-късно схванал, че Тръмп, свързвайки украинците с персоналния му юрист Руди Джулиани, се интересуват от изследване на изборите през 2016 година, както и от фамилията на евентуалния му противник Джо Байдън.

" За всички ни бе явно, че ключът към смяна на мнението на президента Тръмп за Украйна бе Джулиани . "

Миналата седмица изпълняващият длъжността шеф на щаба на Тръмп Мик Мълвани призна, че Тръмп всъщност се е заел с търсене на помощта на Зеленски в подмяна на военна помощ , която Белият дом отхвърля на Украйна.
 Пелоси пуска импийчмънта против Тръмп
Пелоси пуска импийчмънта против Тръмп

Нови проблеми за Белия дом

Мълвани изяснява, че настояването не е погрешно, защото Тръмп желае помощ при следствието за 2016 година, а не за идните избори през 2020 година Нарушение на закона е да се търси или получава стойностна помощ от чуждустранен обект за избори в Съединени американски щати.

По-късно Мълвани обяснява мненията си, казвайки: " Президентът в никакъв случай не ми сподели да удържам пари, до момента в който украинците не създадат нещо, обвързвано със сървъра. "

През септември американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън. Конкретно става въпрос за следствие на връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма ".

Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.

Сигналът е в главната на процедурата по импийчмънт , оповестена от водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси след публикуването на информация, че Тръмп се е опитал да притисне украинския президент Владимир Зеленски да проверява семейство Байдън. Впоследствие беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.
 Украйна няма да се намеси в следствието против Тръмп, безапелационен Зеленски
Украйна няма да се намеси в следствието против Тръмп, безапелационен Зеленски

Като президент на Украйна аз няма да се меся в събитията в други държави
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР