Според говорителя на Кремъл Дмитрий Песков американските данъкоплатци би могло

...
Според говорителя на Кремъл Дмитрий Песков американските данъкоплатци би могло
Коментари Харесай

Кремъл изрази разочарование от доклада на Мюлър

Според представителя на Кремъл Дмитрий Песков американските данъкоплатци би могло да проявят интерес защо са изхарчени държавните средства, отпуснати за активността на специфичния прокурор на Съединени американски щати Робърт Мюлър, съобщи ТАСС.

В диалог с публицисти президентският прессекретар изрази през днешния ден неразбиране по отношение на качеството на отчета на Мюлър. " Съжаляваме, че документи с сходно качество директно въздействат върху хода на развиването на двустранните руско-американски връзки, които без друго не са в най-хубаво положение ", сподели той.

" Ако приказваме не толкоз съществено, у нас от подобен отчет би се заинтересувала Сметната палата - защо са били изхарчени парите на американските данъкоплатци (...) Тези въпроси дано си задават самите американски данъкоплатци ", добави той.

Докладът на Мюлър " във типа, в който бе оповестен ", не съдържа съгласно Песков " никаква нова информация ", нито аргументирани доказателства, че Русия се е месила в изборния развой в Америка. " Както и до момента, не одобряваме сходни обвинявания " - такава интервенция не е имало и " обявата (на доклада) още веднъж удостоверява това ", добави представителят на Кремъл. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР