„Според досегашните информация Нимиц ще бъде този, който първи ще

...
„Според досегашните информация Нимиц ще бъде този, който първи ще
Коментари Харесай

Нимиц прави предложение с празни места по спорните въпроси за името на Македония

„ Според досегашните информация Нимиц ще бъде този, който първи ще с вземе самодейността и ще показа правната форма, въз основа на която ще се създаде възможен предстоящ контракт от двете страни в Организация на обединените нации, с празни места за противоречивите въпроси, един от които е името. След това ще последва показване на позициите на двамата министри на външните работи и договаряния за позициите “, написа гръцката информационна организация и прибавя, че договарянията във Виена се чака да продължи дълго, в случай че се съди по предходната среща, траяла седем часа.

Срещата през днешния ден ще се организира в Министерството на външните работи на Австрия, а не в централата на Организация на обединените нации, защото офисите са затворени поради католическия Великден, заяви АНА-МПА.

По отношение на вчерашната работна вечеря на двамата външни министри, гръцката информационна организация заяви, че е траяла три часа и е минало в добър климат, съобщи БГНЕС.
Надявам се да създадем някои позитивни стъпки през днешния ден, сподели шефът на гръцката дипломация пред кореспонденти малко преди началото на срещата АНА-МПА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР