Според Джовани Перони е достатъчно да бъдат отместени само няколко

...
Според Джовани Перони е достатъчно да бъдат отместени само няколко
Коментари Харесай

Кой Би Си Го Помислил! Истинското Предназначение На Хеопсовата Пирамида Ще Ви Остави Без Думи! Това Е Една Гигантска

Според Джовани Перони е задоволително да бъдат отместени единствено няколко каменни блока от площадката на върха на пирамидата и откривателите ще открият необятен тунел, който се спуска спираловидно до основата на пирамидата.

Археолозите бяха мощно обнадеждени когато с цената на доста старания откриха и проникнаха в Царската камера на Хеопсовата пирамида. Надеждите им бяха попарени, когато единственото, което откриха вътре, беше един празен саркофаг. Много по-важно е това, което те не откриха.

Точно зад западната стена на Царската камера се намира неоткрито помещение, което съхранява мумията на античен египетски държател и скъпите му погребални блага.

Подобно помещение има и зад западната страна на погребалната камера на кралицата, само че то не съхранява мумии на стотици тайнствени свещени текстове на античните египетски жреци. В тях се съдържа непозната за нас информация за бъдещето, за Земята и Космоса.

Най-съществената част от Хеопсовата пирамида е надълбоко скрита в недрата на земята. Дълбоко в центъра на пирамидата, тъкмо под върха се намира запечатана стая. Стените на тази стая са покрити с непозната на учените изолационна материя, а в центъра и е подложен огромен цилиндричен обект.

Според сензитивът, този обект, който поразително наподобява на генератор е „ сърцето на пирамидата “ и главната причина за построяването й. Защото той в действителност е генератор, а цялата Хеопсова пирамида е гигантска геомеханична електроцентрала.

Откритието на италианеца удостоверява тезата на австралийския археолог Дейвид Чайлдрес, който счита, че пирамидите са великански електроцентрали, които преобразуват земните трептения в сила, като подават механичните вибрации. По този метод те усилват свойствата на силициевите кристали, които се намират в гранитната вътрешност на пирамидата.

Откритията на двамата специалисти се удостоверяват от сканирането на пирамидите през 1978 година, когато благодарение на георадар – SIRA, са открити няколко големи подземни комплекси освен под Хеопсовата пирамида, само че и под пирамидите Хефрен и Микерин.

Повече от две десетилетия са траяли свръхсекретните разкопки, ръководени персонално от тогавашния египетски президент Ануар Садат. За жал, напъните на учените до в този момент не са дали някакъв значителен резултат, тъй като макар напредъка на науката, нашата цивилизация просто не разполага с нужните технологии с цел да проникне във вътрешността в скритите каменни комплекси.

Това е по този начин, тъй като построяването на тези комплекси не е дело на човешка ръка, или най-малко не в директния смисъл. Експертите считат, че зад построяването им стои античен популярен академик и сановник, който е прочут в другите етноси под разнообразни имена – Енох, Тот, Хермес и Кетцакоатл.

Това антично създание е принадлежало към висша хуманоидна раса, надалеч превъзхождаща нашата в софтуерно отношение.

Именно тези свръхинтелигентни същества са построили гигантската електроцентрала. Мястото на построяването на пирамидата също не е определено инцидентно. Всички пирамиди са построени върху основни енергийни медиани.

Ако един ден хората съумеят да обхванат до „ сърцето на пирамидата “ и съумеят да открият по какъв начин тъкмо работи античната хеопсова електроцентрала ще отпадне потребността от потреблението на невъзобновяеми енергийни източници като нефт и въглища и ние всички ще заживеем в един доста по-чист свят./sanovnik.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР