Според депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер случаят с доскорошния главен

...
Според депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер случаят с доскорошния главен
Коментари Харесай

Лорер: Прокуратурата използва случая с Живко Коцев с предизборна цел

Според депутата от ПП-ДБ Даниел Лорер казусът с досегашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев бива употребен от прокуратурата с предизборна цел.

" Българската прокуратура продължава да работи като предизборна платформа. Единственото, което се случва, е тя да се засилва, когато има избори у нас, с цел да бъдат шокирани българските жители, да бъдат отказани да гласоподават ", разяснява в коридорите на Народното събрание депутатът. 

 

Според него разногласието за промяната на външния министър е вътрешнопартиен, а измененията в Конституцията не са причина за актуалната обстановка.

" Единственото нещо, което променихме в Конституцията, беше българският президент да избира длъжностен министър председател всред парламентарно определени фигури. Това не значи, че служебният кабинет би трябвало да бъде напълно политически безконтролен. Напротив. Тъй като новият длъжностен министър председател е политически отговорно лице, беше редно той да образува своя парламент с известно, споделям известно, политическо единодушие от политическите сили. Нас от " Продължаваме промяната " никой за нищо от този длъжностен кабинет не ни е питал ", разясни Лорер. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР