Според ДБ България има нужда от редовно правителство и работещ

...
Според ДБ България има нужда от редовно правителство и работещ
Коментари Харесай

Атанасов: Изпълнителната власт без контрол от парламента се услади на определени среди, свързани с президента

Според Демократична България България има потребност от постоянно държавно управление и работещ парламент, тъй като парламентарната република буксува и това се отразява на всичко.

 

„ На тези избори борбата е сред реформаторските и реставраторските сили “, уверен е съпредседателят на „ Демократична България “, уточнявайки, че реставраторските сили са ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Той регистрира като неточност решението на „ Продължаваме Промяната “ да не се коалират с „ Демократична България “ на идните избори.

 

„ Ние постъпихме правилно, предлагайки да се явим в коалиция, с цел да бъдем сигурна първа политическа мощ “, съобщи Атанасов.

 

„ Ако предходната година Демократична България поддържа мандатоносителя в лицето на Политическа партия с съществена идея битката с корупцията, в този момент към този момент имаме една доста значима друга идея, а точно евроатлантическата мощ на България. В резултат на войната виждаме, че има промени в настройките. За Демократична България участието ни в НАТО и Европейски Съюз е било постоянно главен приоритет “, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР