Според данни на статистическата компания Sensor Tower, новият експанжън Kobolds

...
Според данни на статистическата компания Sensor Tower, новият експанжън Kobolds
Коментари Харесай

Експанжънът Kobolds & Catacombs е удвоил приходите на Hearthstone

Според данни на статистическата компания Sensor Tower, новият експанжън Kobolds & Catacombs на Hearthstone безусловно е удвоил приходите на известната игра с карти.

Тенденцията е следена в първите пет дни след премиерата на експанжъна на 7 декември по отношение на последните пет дни преди дебюта на новите карти.

Hearthstone е безвъзмездна игра за районен съд и мобилни устройства, която печели пари като продава цифрови пакети с карти и някои козметични предмети. Всеки експанжън прибавя по над 100 нови карти, което на собствен ред оказва помощ за по-високия интерес.

Експанжънът Kobolds & Catacombs е с по-силен дебют спрямо Mean Streets of Gadgetzan, който пък излезе предишния декември. Сега Blizzard прави оценка приходите на 5 милиона $, до момента в който тогава те бяха към 4 милиона. Въпреки това, растежът в харчовете на играчите при стартирането на Kobolds & Catacombs е по-малък от това, което е харчено при появяването на предходните два експанжъна за играта Journey to Un’Goro и Knights of the Frozen Throne.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР