Според близки до моделката щастливото събитие се е случило в

...
Според близки до моделката щастливото събитие се е случило в
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева Вдига Сватба! Вижте Кой Е Нейният Избраник!

Според близки до моделката щастливото събитие се е случило в красивата Флоренция. Където обичания й я е завел на сантиментална почивка.

Говори се, че Бориса е споделила „ Да ” на мъж, който не е прочут в светските среди и върти частен бизнес. Именно поради този факт хубавицата от много време не се появява в обществото. Явно е решила да сведе до най-малко светските си прояви, съобразявайки се с желанието на годеника си. Който не обича да се шуми към него.

И в действителност няма по какъв начин да не направи усещане, че обилната брюнетка липсва от начин на живот купони и не се появява и в медийното пространство.

Да напомним, че преди време когато Бориса бе гадже на Андрей по време на връзката им и двамата бяха обект на внимание от страна на медиите. След раздялата им обаче моделката очевидно е решила, че не й се нрави суетата, която господства в нашенския шоу бизнес и се отхвърли да приказва в изявленията какво се случва в персоналния й живот, предават от електронното издание за светки вести hotnews.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР