Спорът за парите обаче стига до съда. Това е първото

...
Спорът за парите обаче стига до съда. Това е първото
Коментари Харесай

И Таз Добра! Приятел Съди Тото Милионера Пеовски За Половината Пари! Дал Му 60 Стотинки За Фиша!

Спорът за парите обаче стига до съда. Това е първото дело у нас, с което нападна облага от Българския състезателен тотализатор. Уникалният развой за българската правосъдна процедура е извоюван на първа инстанция от тотомилионера.

" Когато пристигна за пръв път в адвокатската фирма, индивидът в действителност беше измъчен тази облага. Беше настаняван в болница, беше нападнат в съда със разногласието, подбуден от искова рекламация за половината от облагата, и до известна степен индивидът беше отчаян ", сподели адвокатката на Пеовски Албина Анева.

По думите ѝ Пеовски е добър, широкоскроен и стеснителен човек. Веднага откакто е получил облагата той е почнал да подарява - на детски градини, черкви, на другари и близки.

В исковата си рекламация обаче приятелят му Антон Ангелов показва, че е взел участие в пазаруването на печелившия фиш и че с Пеовски дълги години са играли дружно тото.

" От юридическа позиция той претендира, че са формирали гражданско сдружение по смисъла на Закона за отговорностите и договорите. В хода на правосъдното произвеждане бяха разпитани много очевидци, бяха назначени експертизи ", уточни бранителят на Румен Пеовски.

" Когато би трябвало да се заявява и съобщи облагата в Българския състезателен тотализатор според правилника за погашение на облагите, такова лице не е предявявало искания ", добави Анева. " Ищецът не знаеше с какъв фиш с какъв брой колонки декларирани числата. Исковата рекламация е подадена доста откакто е станало обществено известно кои са числата, с които Пеовски печели шестицата ", сподели още юристът.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР