Спомняте ли си хорър FPS играта STALKER? Тя привлече изключително

...
Спомняте ли си хорър FPS играта STALKER? Тя привлече изключително
Коментари Харесай

Екипът зад STALKER разработва нова подобна игра стил Battle-Royale

Спомняте ли си хорър FPS играта STALKER? Тя притегли извънредно доста внимание с даването на вълнуващо прекарване и сложен сюжет, свързани с експлоадирането на атомната централа в Чернобил за повторно. На почитателите толкоз им хареса, че в синхрон с най-новите трендове пожелаха да се сътвори игра в жанр Battle-Royale, т.е. един в действителност огромен мултиплеър. Изглежда молбите им са били чути.
Сега Vostok Games , студиото, събрано от разработчиците от някогашния GSC, приготвят нов план за игра, наречена Fear the Wolves . По подобен метод заглавието ще се развива още веднъж в различна галактика на мястото на разрушения регион на Чернобил, цялостен със странни аномалии и радиация. Това е едно съревнование до гибел, в което могат да вземат участие до 100 играча. Можете да играете сами или в тимове, само че другите геймъри няма да са ви единствените проблеми. Странни феномени ще заплашват вашия живот, само че за ваше благополучие ще можете да се предпазите с съоръжение. Но внимавайте с това, което ви чака в мрака…

Очаква се Fear the Wolves да излезе по-късно тази година за лични компютри и конзоли. За първата платформа се чака и интервал на ранен достъп. Все още съответни дати не са дадени.



Vostok Games се образува през 2012г., когато студио GSC се разпадна заради несполучливата разработка на продължението на STALKER. Сега новият разработчик работи по едно и също време върху евентуална втора част с име Survivarium и новата си концепция Fear the Wolves.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР