Спомените могат да варират“, отбеляза веднъж покойната кралица в отговор

...
Спомените могат да варират“, отбеляза веднъж покойната кралица в отговор
Коментари Харесай

Преследваните от папараци Меган и Хари: Истина или лъжа е историята?

„ Спомените могат да варират “, означи един път починалата кралица в отговор на изказвания, направени от херцога и херцогинята на Съсекс за кралското семейство.

Същото можеше да се заключи и след „ съвсем пагубното “ гонене от папараци, включващо принц Хари и Меган Маркъл в Ню Йорк във вторник вечерта.

Хари и Меган настояват, че са били жертви на „ безмилостно “ двучасово гонене с коли по задръстените улици на града, като упрекват „ нападателните “ фотографи, че едвам не са умъртвили минувачи и служители на реда

Херцогът сподели, че това е „ най-близкото, което съм изпитвал “ до разбирането на това какво се е случило през 1997 година, когато майка му Даяна, принцесата на Уелс, умря в злополука точно откакто беше преследвана от папараци.

Свидетели, таксиметровият водач на двойката и полицейски чиновници сложиха под подозрение първичното им изложение на събитията, като някои оспориха, че е имало риск за живота на който и да било. Фотографите, упрекнати в рисково шофиране, стигнаха и по-далеч, потвърждавайки, че екипът на херцога и херцогинята са тези, които са били безотговорни зад кормилото.

The Times реконструира минута по минута времевата линия на случилото се въз основа на разкази от представителите на Хари и Меган, локалните управляващи и други, участващи в „ пагубната гонка “.

18:00: Церемонията по награждаването стартира

Херцогът и херцогинята на Съсекс дойдоха на церемонията по награждаването на Ms Foundation в балната зала Ziegfeld, на 141 West 54th Street в Ню Йорк, малко след формалния начален час.

Меган участва на събитието с Хари и майка си, Дория Рагланд, с цел да одобри премията Women of Vision за нейното „ световно покровителство за дамите и девойките “.

Видео демонстрира по какъв начин те влизат през близкия пункт за коли чартърен на Hertz, на West 55th Street, в опит да избегнат фотографите по пътя си.

21:54: Отпътуване от събитието

Триото, съпроводено от частен охранител, напусна заведението през същия заден вход, с цел да се насочи към парцела на другар в Горната източна част на града, където бяха отседнали. Разбираемо е, че са избрали да не се върнат незабавно, с цел да избегнат компрометиране на сигурността на приятеля си от водещи фотографи там.

Тълпа от кралски почитатели и към 10 папараци бяха видяни да вършат фотоси и видео на херцога и херцогинята на Съсекс, до момента в който те се качваха в огромен, черен 4×4 SUV, който потегли като част от конвой. Свидетели оповестяват, че са видели някои папараци да скачат в личните си коли, с цел да ги преследват.

22:00: Преследване през Манхатън

Едно транспортно средство на полицейското ръководство на Ню Йорк (NYPD) е ескортирало двойката през 57-ма улица, Франклин Рузвелт Драйв, както и по други пътища в продължение на повече от час, в явен опит Хари и Меган да избягат на папараците.

Говорител на херцога и херцогинята сподели, че е последвало „ съвсем пагубно автомобилно гонене “, в което са взели участие към дузина „ мощно нападателни папараци “ в коли, мотопеди и колела.

Твърди се, че в своето „ безмилостно гонене “ те са прекосявали на червени светофари, карали са по неверен път по 34-та улица и са пропуснали на косъм пешеходци и служители на реда, стоящи на тротоара. Крис Санчес, член на екипа по сигурността на двойката, по-късно сподели пред CNN, че това е „ безредна “ сцена, която „ може да бъде съдбовна “ за минувачите.

Един от водачите на папараците, участващ в преследването, обаче опроверга изказванията на херцога и херцогинята. Той упрекна екипа на двойката за всяко „ пагубно прекарване “, което са имали, като сподели анонимно на ITV, че техният водач е отговорен за „ зигзагообразното “ придвижване на пратки и „ блокирането “ на транспортни средства. Новинарска организация за звезди, която твърди, че има видеозапис от преследването, повтори наблюдението му.

Полицията разгласява изказване, което наподобява омаловажава всевъзможни трагични описания на събитията. Властите споделя, че фотографите са създали пътуването „ предизвикателно “ за херцога и херцогинята на Съсекс, само че потвърдиха, че няма конфликти, пострадвания или арести.

23:15: Пристигане в полицейското ръководство

След като е била проследена в продължение на 75 минути, групата е отведена до 19th Precinct Station House, команден пункт на NYPD на East 67th Street – почти 2,4 благи от Ziegfeld Ballroom.

Те останаха там в продължение на 15 минути, скрити в гараж, съгласно New York Post, преди да решат да сменят автомобила в още един опит да заблудят фотографите, които ги наблюдават.

Санчес маха с ръка на едно жълто такси и предложи на водача добра сума пари, с цел да откара двойката и майка му от гарата.

23:30 ч.: Десетминутно пътешестване с такси

Сукчарн Сингх качва в таксито си четирима души – Хари, Меган, Дория и един от охранителите им. Той кара единствено пресечка и половина, насочвайки се на запад към Парк Авеню, след което потегля на юг.

По думите му автомобилът им е спрул зад камион за отпадък. Тогава папараците ненадейно пристигнали и почнали да вършат фотоси. Видео демонстрира по какъв начин транспортното средство е заседнало в натоварения трафик на източна 67-ма улица, съпроводено от две полицейски коли с мигащи сини светлини.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР