Спокойно можем да кажем, че Наум Шопов и Теа Минкова

...
Спокойно можем да кажем, че Наум Шопов и Теа Минкова
Коментари Харесай

Как Наум Шопов и Теа Минкова опазват природата

Спокойно можем да кажем, че Наум Шопов и Теа Минкова са измежду влогърите, които следим с интерес. Двамата, несъмнено, не се занимават единствено със снимането на видеа, само че много сполучливо го съчетават с останалите си задължения.
 Наум Шопов, Теа Минкова и какъв е полът на бебето им
Какъв е полът на бебето на Наум Шопов и Теа Минкова

И още доста неща, които не знаем за тях двамата

След няколко месеца би трябвало да се роди първото им дете, само че влоговете не стопират. В последния им още веднъж виждаме по какъв начин минава един техен ден.

Едно от нещата, които двамата взеха решение да споделят във видеото, беше по какъв начин се борят със замърсяването. Наум и Теа са решили да създадат " съществуването си една концепция по-екологично ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Сеп 17, 2019 в 11:09 PDT

Когато пазарят плодове и зеленчуци да вземем за пример, не се възползват от опцията да ги сложат в найлонови пликчета. Виждането им е, че тези пликчета по-късно не биват употребявани и просто се озовават в кофата за отпадък, което е безусловно излишно.
 Тъкан от дървесни нишки и паяжина може да замести пластмасата
Пластмасата откри своя сурогат

В какво се крие тайната на здравината, еластичността и устойчивостта на биоматериала

Отново, когато пазарят, събират всичките си покупки не в найлонови пликове, а в такива от плат, които употребяват неведнъж. От към половин година пък събират изтощените акумулатори и ги изхвърлят в избраните за тях кошчета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР