Споделям мнението на премиера Борисов за Би Ти Ви, че

...
Споделям мнението на премиера Борисов за Би Ти Ви, че
Коментари Харесай

Валери Симеонов за bTV: Това е Божков ТВ! То бива обслужване, но тяхното е облизване

Споделям мнението на премиера Борисов за Би Ти Ви, че са Божков Тв. То бива, бива обслужване, само че граничи с олизване. Всеки ден насаждат една и съща тематика от заран до вечер.

,,Дай Боже да станат вест тези шашми на Божков, който е избягал от правораздаването ", сподели пред ПИК водачът на НФСБ Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 във връзка обслужването от страна на Би Ти Ви на избягалия в Дубай хазартен необут Васил Божков. От седмици медията се занимава единствено с тази тематика, адвокатствайки от заран до вечер на предприемача, в чиято безкритична естрада се трансформира.

Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 разгласи, че има цялостно съображение да твърди, че Би Ти Ви "е телевизия на олигарсите ".

Борисов за Божков и Попов: Негодници! Акциите на "Левски " не са мои. Няма да се хвана на Божков ТВ

,,Не може водещият на утринния блок Антон Хекимян и шефът на новините Венелин Петков да затаяват информация за подготвяно закононарушение. Цветомир Найденов самичък си описа за случая. Бил е застрашен с ликвидиране и се е срещнал с Хекимян и Петков, само че те не са реагирали. Не може да се постъпва по този начин, с цел да не си развалиш финансовия комфорт. Аз съм подал сигнал в прокуратурата ", разясни Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР