СподелиВ златните“ години на ГЕРБ при старта на срока за

...
СподелиВ златните“ години на ГЕРБ при старта на срока за
Коментари Харесай

Борисов сондира настроенията: Мисли да вкара Фандъкова на първо място в листата за депутати

Сподели
В „ златните “ години на ГЕРБ при старта на периода за регистрация на партиите за изборите, партията на Борисов беше обичайно първо.

Младежката организация на ГЕРБ, под командата на тогавашния втори в партията Цветан Цветанов, правеше денонощни стражи пред ЦИК, с цел да може тяхната листа да бъде записана първа.

Днес нещата са малко по-различни. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи във Facebook, че обмисля концепцията някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова да води листата на партията за депутати.

Мисля на тези избори да вкараме преди всичко като народен представител Йорданка Фандъкова, разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти от регион „ Подуяне “ в София, предавана в страницата му във Facebook, написа Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че не е разговарял с Фандъкова. Самата тя участва също на срещата със симпатизантите.

Борисов акцентира положителната ѝ работа, до момента в който беше кмет на столицата.

Той изясни, че на път за срещата довечера е видял какъв брой доста е свършила Йорданка Фандъкова през годините и по тази причина решил да ѝ предложи депутатско място.

Откакто съобщи кметския пост в София Фандъкова не се появява в медиите. Понастоящем тя е член управителния орган на партията – Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Не е ясно какви са претекстовете за това предложение, до момента в който в това време на срещата със симпатизанти Борисов разгласи, че партията се нуждае от „ нови лица “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР