СподелиВ близките дни се очаква у нас да пристигнат три

...
СподелиВ близките дни се очаква у нас да пристигнат три
Коментари Харесай

Три нови бронирани мерцедеса ще возят президента, премиера и шефа на парламента

Сподели
В околните дни се чака у нас да дойдат три бронирани „ Мерцедес “-а, поръчани от Национална работа за защита (НСО) през 2022 година. Те са на стойност 3 млн. лв. без Данък добавена стойност. Могат да се употребяват за транспортиране на премиера, президента и ръководителят на Народното събрание, а също и за непознати делегации. Дават се за прилагане по степен на застрашеност.

От информация в Електронния портал за публични поръчки излиза наяве, че Националната работа за защита е упълномощила доставка на три чисто нови бронирани леки коли от висок клас.

Договорът сред НСО и компанията „ Силвър Стар Ритейл “ ЕАД – София, благосъстоятелност на Халед Ахмад Ал Джуфали от Саудитска Арабия, е подписан на 31-ви март предходната година. Става дума за коли от „ Мерцедес-Бенц “ АД, Германия.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 млн. лева без Данък добавена стойност, а договорът е от 2022 година. Срокът на доставката на колите е до 10 месеца.

В резултат от публичната поръчка следва да бъдат доставени три броя бронирани леки коли от висок (представителен или лукс) клас на Националната работа за защита, за задачите на реализираната от нея нормативно открита охранителна активност според ЗНСО, написа в описанието на поръчката.

От документите излиза наяве също, че колите ще са със документи VPAM – BRV за равнище на отбрана от патрони, и документ VPAM – ERV за балистична резистентност – против гърмеж на покрива, на пода и в профил, оповестява вестник „ 24 часа “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР