СподелиПредседателят на парламентарната група на БСП за България“ Корнелия Нинова

...
СподелиПредседателят на парламентарната група на БСП за България“ Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова: Ако утре Борисов нареди на Главчев какви да са резултатите от изборите, и това ли ще изпълни?

Сподели
Председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова прочете декларация от името на групата, в която приканва президента Румен Радев да смени служебния министър председател Димитър Главчев.

Тя се обърна към президента и моли да не договаря, и да не се пазари за министрите със задкулисието, а просто да смени Главчев. Това е ваше пълномощие по новата Конституция, посочи тя. По думите ѝ актуалният длъжностен министър председател е потвърдено партиен претендент на ГЕРБ.

От 48 часа, към този момент е потвърден „ послушко “ и реализатор на волята на ГЕРБ и персонално на Бойко Борисов, сподели Нинова.

Тя напомни цитати, в които водачът на ГЕРБ Бойко Борисов показва, че няма връзка със служебното държавно управление и думите му от 15 април, с които споделя Главчев да смени външния министър и, че „ в случай че не се съобрази с тази рекомендация ще направи да се съобрази след това “. Няколко часа по-късно външният министър е заменен, добави Нинова.

Това е „ пуделщината “ в политиката, сподели тя и добави, че на следващия ден Борисов може да подреди на Главчев какви да са резултатите от изборите. И това ли ще извърши, попита Нинова.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР