СподелиОт Козлодуй премиерът в оставка Николай Денков отговори на упреците

...
СподелиОт Козлодуй премиерът в оставка Николай Денков отговори на упреците
Коментари Харесай

Денков: Съжалявам, че Борисов се включи към онези, които нямат аргументи и лепят етикети

Сподели
От Козлодуй министър председателят в оставка Николай Денков отговори на упреците на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че е избързал с премиерската оставка и че не е взимал независими решения, до момента в който е бил на поста.

Аз съм изцяло склонен с него, че не би трябвало да има министър председатели послушковци и ще спра дотук с коментара си. Не желая да разясня, нелепостите, които се чуха от разнообразни места “, разяснява Денков.

„ Съжалявам, че господин Борисов се включи в групата на тези хора, които когато нямат причини, лепят етикети. Това не оказва помощ на никого “, сподели още министър председателят в оставка.

„ Винаги сме казвали, че желаеме ротацията да се случи, да проведем договарянията и да продължим нататък, тъй че тези внушения, че някой е желал избори са изцяло неоснователни “, съобщи Николай Денков.

По-рано денем на конгреса на ЕНП в Букурещ Бойко Борисов съобщи, че никой не желае министър председател, който да е „ послушко “ и е редно Мария Габриел сама да дефинира с кои министри желае да работи, щом ще носи отговорност, предава Би Ти Ви.

Лидерът на ГЕРБ даде за образец акад. Николай Денков, който съгласно него не може да вземе нито едно решение, което не е съгласувал с Кирил Петков, Асен Василев и още няколко души.

„ Аз не желая Мария Габриел да се усеща како „ послушко “ и по тази причина най-човешки им споделих, че се връщаме в четвъртък и можем да седнем да преговаряме. Ако не сме подготвени, отиваме и връщаме мандата “, съобщи още Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР