СподелиБях подложен на натиск от министър Стоянов, за да си

...
СподелиБях подложен на натиск от министър Стоянов, за да си
Коментари Харесай

Петър Тодоров: На десетия ден ми стана ясно, че Калин Стоянов изпълнява волята на ГЕРБ и ДПС

Сподели
Бях подложен на напън от министър Стоянов, с цел да си подам оставката. Той съобщи, че ще се работи мъчно и стартира политически смени на над 18 шефа. Беше направено всичко допустимо да ме заобикалят и всяка една неизгода да бъде трансферирана на мен, а позитивните резултати да се трансферират на министъра и неговия екип. Това съобщи някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров по Евронюз.

„ Борбата в Министерство на вътрешните работи е кой ще провежда изборите. По закон това е основният секретар, която е оперативната фигура, оглавяваща щаба на изборите, цялостната организация и работата по сигналите. Целта е очевидно да бъде овладяно Министерство на вътрешните работи единствено от една политическа мощ и това е силата, която застава зад министъра и политическото управление на Министерство на вътрешните работи. Той доста изрично беше предпазен от две сили – ГЕРБ и Движение за права и свободи. Политическа партия в един миг с изненада откриха при промяната на шефовете и след резултатите от локалните избори, че Калин Стоянов не е техен министър. За мен беше ясно още на десетия ден, че дефакто вътрешният министър извършва волята на друга политическа мощ, а не на Политическа партия “, безапелационен е той.

„ След като основният секретар бъде отхвърлен, с неговият заместител, който е извънредно непосредствен с Калин Стоянов, защото му беше заместител в ГДБОП, към този момент няма да имат различия и напрежение и работата по изборите ще тръгне в „ вярната посока “, а точно да обслужи ползите на избрани политически сили “, добави някогашният основен секретар.

Припомняме, че Петър Тодоров подаде оставка, откакто министърът на вътрешните работи Калин Стоянов изпрати стимулирано искане до президентството, с което изиска промяната му. Президентът в началото отхвърли да го освободи от поста и съобщи, че вижда „ чистка “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР