СподелиПочина Евгений Путин, първи братовчед на руския президент Владимир Путин,

...
СподелиПочина Евгений Путин, първи братовчед на руския президент Владимир Путин,
Коментари Харесай

Путин потъна в скръб, почина негов много близък

Сподели
„ Почина Евгений Путин, първи братовчед на съветския президент Владимир Путин, съобщи израелската медия Мигнюз.

„ Роднината на стопанина на Кремъл си е отишъл от този свят на 91 години в град Суздал (Западна Русия). Причините за кончината не се оповестяват “, добави основаното в Еврейската страна издание

„ Братовчедът на президента е бил водещ уролог в град Иваново (на към 300 километра източно от Москва) преди пенсионирането си през 90-те години на предишния век. Роднината на Путин не се е занимавал с политическа активност “, уточни още мигнюз.

„ Бащите на Владимир и Евгений, надлежно Владимир и Михаил, са родни братя “, добави цитираната медия.

„ Що се отнася до децата на Евгений Путин неговият наследник Михаил е заместител ръководител на ръководството на Газпром. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков неведнъж е заявявал, че в държавния монополист работи роднината на водача на Руската федерация. „ Двамата далечни родини не си приказват “, казвал е доста пъти прессекретарят на Владимир Путин “, написа още изданието от близкоизточната страна.

„ Дъщерята на починалия – Анна – е омъжена за губернатора на Кемеровска област (Централна Русия) Сергей Цивилев. През 2018 година тя стана притежател на 70 % от акциите на едно от най-големите предприятия за въгледобив в страната „ Колмар “, добави мигнюз.

„ Погребението на Евгений Путин се е състояло в неделя, 10 март. Руският президент не е участвал на изпращането на първия си братовчед в последния му път “, добави медията.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР