Списъкът с чакащи за удивителната хиперкола с 5 000 к.с. Devel

...
Списъкът с чакащи за удивителната хиперкола с 5 000 к.с. Devel
Коментари Харесай

Разпродадоха удивителна хиперкола за две години напред

Списъкът с чакащи за удивителната хиперкола с 5 000 к.с. Devel Sixteen, чиято цена стартира от 1 600 000 $, е напълнен за следващите две години. В същото време, управлението на компанията доста деликатно избира клиентите, а съществуването на задоволително финансови възможности не подсигурява покупката на автомобила, пише Cool Hunting, базирайки се на основателите Devel Motors  братята Ал Атар.

Президентът на компанията, Маджид ал-Атар, се оплаква, че в ОАЕ, където се намира седалището на марката, е доста мъчно да се откроиш, защото в страната има стотици разнообразни суперколи. Въпреки това, те успели да построят автомобил с 12.3-литров V16 мотор от драгстер и даже да го създадат приспособен за обичайните пътища.

Мощността на мотора, създадена от Steve Morris Engines, е 5007 конски сили и 4771 Nm въртящ миг. С него хиперколата може да форсира до 100 километра в час за 1,8 секунди. Максимална скорост е 515 километра в час.

При избора на купувачи Ал-Атари се управлява от правилото " не купувачът избира колата, а колата избира купувача “. Собственикът на автомобила трябва да схваща, че не всеки може да се справя с такава мощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР