Списъкът на жертвите на пожарите в Атика непрекъснато се увеличава

...
Списъкът на жертвите на пожарите в Атика непрекъснато се увеличава
Коментари Харесай

Гръцкият вестник Рrotothema изригна: Толкова много болка и нито една оставка!

" Списъкът на жертвите на пожарите в Атика непрестанно се усилва - починалите са 77, ранените 187, а десетки не престават да са в неопределеност. Толкова доста болежка и до момента нито една оставка на политик или на виновен за аргументите, довели до бедствието. Това написа гръцкият вестник " Рrotothema " във връзка аргументите и следствията на небивалото злополучие сполетяло курортните селища в периферията на столицата, оповестява Блиц.

Вестникът счита, че  пожарът е провокирал същински безпорядък в дейностите на държавното управление , което е " вложило в националния печал и се е пробвало да се скрие зад невижданата вълна на съпричастност и взаимност, която гръцките жители демонстрират ", прецизира Фокус.

Според " Рrotothema " до момента в който продължава издирването на изчезналите и околните им претърпяват трагични часове, никой не слага въпроса за цялостната липса на обмисляне при построяването на потърпевшите селища, за отсъствието на проект за справяне с бедствието и евакуация на популацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР