Спират ме често по улицата. Младите са много по-притеснителни –

...
Спират ме често по улицата. Младите са много по-притеснителни –
Коментари Харесай

Луиза Григорова Най-Накрая Отвори Душата Си! Вижте Само Какво Си Призна, С Явор Бахаров Са

Спират ме постоянно по улицата. Младите са доста по-притеснителни – стартират да треперят като ме видят и даже от време на време не смеят да ме попитат може ли да се снимаме “, споделя тя. „ Май надминах мама по триумфи. Тя ми удряше спирачката, само че пристигна миг, в който аз ударих с крайник и споделих „ Виж какво, аз ще стана модел, пък ти, в случай че искаш “, споделя дъщерята на Ивета Григорова. „ Много ми беше мъчно. Първият път даже мисля, че не ми хареса “, споделя още тя за първата си работа в чужбина като модел. Тя призна, че не внезапно се е отказала от моделството, с цел да стане актриса, а всичко се е случило последователно.

„ Преди две години за кино лентата Трейнспотинг (Trainspotting), бяхме единствено аз и Анжела Недялкова, само че избраха нея. Дълго време плаках, че е тя. Радва се, че избраха българка, само че... “, това сподели Луиза в отговор на това, което е било най-голямото й отчаяние. Тя призна, че преди 10 години са се срещнали с мъжа й режисьора Мартин Макариев по време на фотосите на клип на артиста Миро. „ Не знам какво стана. Абсолютно необяснимо е по какъв начин станаха нещата. Явно е пристигнало времето му.

Ако се бяхме събрали по време на клипа на Миро несъмнено в този момент нямаше да бъдем дружно. Тогава в главата ми всичко беше комплицирано. Много ми беше значимо да бъда супер значима.

Това, че внезапно станах известна ме обърка доста съществено. Държах се непочтено. Биехме се с Явор Бахаров, когато имахме връзка. Даже се замеряхме с чаши. Имаше заведения, където не ме пускаха “, призна тя. Звездата от сериала „ Откраднат живот “ показа още, че когато се е „ загаджила “ с мъжа си той е имал връзка, само че това не я е тормозило, макар, че той е имал и жена, и връзка.

„ Когато влизаш по отношение на привързан мъж с дете би трябвало да знаеш, че нещата не се случват просто ей по този начин “, споделя още тя и добави, че и той и някогашната му жена са й признали, че когато тя се е появила всичко посред им към този момент се е било разпаднало.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР