Спецоперация на служители от сектор Наркотици към СДВР завърши със

...
Спецоперация на служители от сектор Наркотици към СДВР завърши със
Коментари Харесай

МВР осуети наркосделка в София, иззети са над половин милион лева

Спецоперация на чиновници от бранш " Наркотици " към Столична дирекция на вътрешните работи приключи със задържане на огромни количества опиати след наркосделка в столичния район  " Витоша " на 22 февруари . Полицейска акция в региона на столичния бул. " Симеоновско шосе " докара до ареста на двама мъже, следван от претършуване на жилището на единия от тях. В резултат на претърсването е открита наркооранжерия с 63 саксии с растения, съоръжение за развъждането им, електронна везна, суха тревиста маса и бяло прахообразно вещество, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Процесуално-следствени дейности са извършени и в под земята гараж, употребен от 40-годишния мъж, откъдето са конфискувани голям брой пликове, съдържащи тревиста маса и разнообразни по цвят и тип прахообразни субстанции, както и сумата от 560 000 лв. . Според експертната информация, конфискуваните количества включват 5 кг марихуана, близо 2 кг MDMA и съвсем кг кокаин.

Първоначално двамата мъже са арестувани с полицейска заповед за период до 24 часа, като е формирано досъдебно произвеждане по член 354 А от Наказателния кодекс. Единият от тях, 24-годишният клиент, е освободен след приключване на мярката. След отчет на материалите в Софийската градска прокуратура, 40-годишният е притеглен като обвинен и му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.
 ГДБОП разруши оранжерия за специфичен вид марихуана във Велики Преслав
ГДБОП разруши оранжерия за специфичен вид марихуана във Велики Преслав

Задържани са двама души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР