Спецкация е от служители на РУ-Труд, секторите Специализирани полицейски сили“

...
Спецкация е от служители на РУ-Труд, секторите Специализирани полицейски сили“
Коментари Харесай

Спецакция! Оставиха нарушители без дърва и ракия в Пловдивско СНИМКИ

Спецкация е от чиновници на РУ-Труд, секторите „ Специализирани полицейски сили “ и „ Пътна полиция “ и Зонално жандармерийско ръководство е извършена на територията на 17 села от общините „ Марица “ и „ Съединение “

Тя е била ориентирана против битовата престъпност и възстановяване на пътната сигурност в дребните и отдалечени обитаеми места.

Полицейски инспекции са осъществени на 75 частни адреси, 34 търговски обекти, 259 автомобила и 364 лица.  

В рамките на интервенцията са формирани бързо и четири досъдебни производства. За период до 24 часа са били арестувани трима причинители на закононарушения.

Двама мъже от село Маноле са отведени в районното ръководство за увреждане на махленски автомат за топли питиета. Арестуван е и престъпно проявен гражданин на село Динк, който преди месеци откраднал непознат мобилен телефон. Отнетата движимост е конфискувана и приобщена към материалите по случая.

На адреса на различен мъж от Динк са открити нелегално съхранявани 70 боеприпаса, а от домовете на двама негови съседи са иззети общо към 200 литра алкохол без заплатен данък.

Без бандерол са били и 60 литра високоградусна течност, предлагана за продажба в заведение в село Голям Чардак. Допълнително в двора на търговеца са открити дърва за огрев с необоснован генезис и метод на придобиване.   

Незаконно предпазване на дървесина е документирано и в къщи в селата Правище и Строево.

По време на контрола по линия на сигурността на придвижването са издадени над 140 актове и фишове за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Засечени са 52 автомобила, минали със скорост над допустимата в обитаемоте места, като в Рогош и Съединение двама водачи са се движили с 54 километра над ограничаването от 50 км/ч.

Още при започване на интервенцията, към 8 ч., в Съединение е хванат водач под влияние на амфетамин. Той е отказал да даде кръвна проба за химически разбор. Задържан е за едно денонощие, формирано е бързо произвеждане.

В Калековец мъж е бил седнал зад кормилото на автомобил с прекъсната регистрация, а в Скутаре различен управлявал мотоциклет без регистрационни табели.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР