Специално за “Труд д-р Людмила Емилова продължава своята поредица на

...
Специално за “Труд д-р Людмила Емилова продължава своята поредица на
Коментари Харесай

Женевиев Уинтър от Лондон: Програмата на д-р Емилова е уникална за опазване на здравето

Специално за “Труд ” доктор Людмила Емилова продължава своята поредност на дълголетието. Тя е доктор с три специалности – вътрешни заболявания, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лекуване с плодове, чай и мед върху себе си и съумява да се избави от доста тежки заболявания, взема решение, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 година доктор Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лекуване, през който са минали над 45 000 пациенти от целия свят. Мнозина са се избавили от шаблонно дефинираните от формалната медицина като нелечими болести и като бонус са стопили килограми, освен това с дълготраен резултат. През 1997 година доктор Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на Съединени американски щати.
 Двегодишната Индиго и доктор Емилова - едно европейско другарство с богата история. Двегодишната Индиго и доктор Емилова – едно европейско другарство с богата история.
Женевиев, 74-годишният й татко Робърт, двете й по-големи дъщери и най-малката – на 2 години, бяха по едно и също време в медицинския център на доктор Емилова през тази пролет. Интересът им събудили невероятните резултати на първите родственици, потърсили помощ за заболяванията си в България преди 10 години. Съпругата на един от братята на Женевиев с татко си разказали за чудесата, които им се случили с плодове, чай и мед, и от уста на уста, огромната фамилия бързо избрала този щадящ метод на лекуване и профилактика.

Първото идване на Женевиев било през 2009 година Жената страдала от подагра, артрит, изострен цистит, няколко прекарани пневмонии, паник офанзиви след алергичен потрес и други При проучванията в медицинския център се открити още повишени равнища на неприятен холестерол, омазняване на черния дроб, недостиг на витамин D3. При растеж 174 см, пациентката тежала 82,5 кг и към многото диагнози се прибавяло и затлъстяване. Нагласата на Женевиев била да организира профилактика, само че бързо се убедила, че пълноценното използване на програмата ще даде по-бързи резултати. Първите 8 дни на плодове, чай и мед минали без никакви недоволства.

Жената свалила 4 кг и заболяванията почнали да отстъпват. Женевиев схванала, че е неотложно да направи смяна в храненето си и да ограничи желаните по-рано месо, прясно мляко, сирене, газирани питиета. Но в натовареното ежедневие не съумяла да се откъсне изцяло от старите привички. Затова при последващи визити в центъра провела времето си сред Лондон и България по този начин, че да се връща за зареждането и съвещания с доктор Емилова. Женевиев избира единствено суперлативи за равнището на организация и осъществяване на програмата и споделя, че в случай че би трябвало да избере единствено една дума, тя е- фантастично. Като семеен психотерапевт, с квалификации в хиропрактиката и хомеопатията, прави съпоставяне на видяното при българската лекарка и сходни клиники в Англия. Категорична е, че в прилаганото при тях природолечение липсва здравната част.

Женевиев е щастлива, че е съумяла да убеди и татко си да приложи програмата с плодове, чай и мед за избавление от многото му заболявания. 74-годишният Робърт идва при доктор Емилова с два предълги листата – един на болесттите и един на одобряваните лекарства. Мъжът страда от диабет втори вид, високо кръвно налягане, артрит, мощно повишени равнища на неприятен холестерол, има подложен стенд, изморява се бързо при вървене, дишането му се затруднява. Тежи 100 кг при растеж 182 см. Всеки ден приема по 14-16 таблетки. Пил е и антидепресанти. В менюто му постоянно участвали сирене, салами, месо, тестени артикули.
За Робърт доктор Емилова прави самостоятелна стратегия – на природосъобразно хранене – в първите дни, а по-късно, на плодолечение. Само за седмица той смъква 7 кг. През 20-дневния си престой последователно стопира всички хапчета, стартира да се движи решително, кръвното му се възстановява, както и индикаторите от лабораторните и инструментални проучвания. Без лекарства равнищата на кръвната захар се стабилизират и индивидът е изумен какъв брой бързо и елементарно е свалил товара на заболяванията и възрастта. “От 20 години татко ми не е имал обикновено кръвно налягане, а тук го реализира за дни ”, радва се Женевиев. Тя е уверена, че откакто е избрал да бъде здрав, Робърт ще може да промени напълно метода си на хранене и да резервира отличните резултати.

Цялата фамилия възнамерява и последващи идвания в обичания към този момент медицински център. Двете огромни дъщери на Женевиев – Скарлет и Скаут /на 18 и на 20 години/ също са извоювани от плодолечението и го вършат при доктор Емилова за профилактика и добър тонус.

Пациентът от трето потомство в фамилията – 2-годишната Индиго, е зачената след неколкократно използване на програмата и по време на престой на Женевиев и таткото в медицинския център. Двойката опитвала безрезултатно 3 години да се снабди с рожба и майката споделя, че насладата от появяването на дребното ангелче я споходила само с помощта на плодолечението. Името на дребната било определено поради красивия и изумителен цвят от дъгата. Индиго е извънредно крепко дете, плува дружно с майка си и самоуверено скача в басейна. Женевиев е намислила да й направи тениска с надпис “Произведено в България – в клиниката на доктор Емилова ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР