Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови

...
Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови
Коментари Харесай

Мото-Пфое и СБА представиха нов учебен Fiesta

Специално за автошколите, които биха желали да заложат на нови и съвременни коли, Мото-Пфое предлага извънреден пакет от условия за моделите Ford Fiesta, новия Ford Focus и Ford Kuga. Пакетът включва 5-годишен лизингов проект с облекчени месечни заплащания, оповестява БЛИЦ.

Автомобилът ще бъде употребен за потребностите на обучителните стратегии на Съюза на българските автомобилисти, а партньорството сред двете организации цели повишението на сигурността по пътищата посредством по-добра подготовка на водачите и потреблението на съвременни, безвредни и екологични коли.
Специално оборудваният Ford Fiesta предлага високи равнища на сигурност, като във версията „ Business “ автомобилът е общоприетоо оборудван със система за предизвестие при овакантяване на лентата, помощник за поддържане на лентата, помощник при тръгване по надолнище, 6 въздушни възглавници, задни паркинг датчици, 8-инчов тъчскрийн екран с висока резолюция и опция за връзка със смарт телефон, Emergency Assistance система, избираща автоматизирано тел. 112 при положение на случай, круизконтрол с програмируем ограничител на скоростта, климатична апаратура и други  
Ford Fiesta се предлага с бензинови 1.1 Duratec мотори с мощ от 70 и 85 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия. По-мощният 1.0 EcoBoost е екипиран с турбокомпресор и разполага със 100 к.с., като може да се комбинира, както с 6-степенна ръчна, по този начин и с автоматизирана трансмисия. Дизеловият мотор TDCi е извънредно пестелив, разполага с 85 к.с и 6-степенна ръчна трансмисия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР