Специалният прокурор Робърт Мюлър е открил нови доказателства в разследването

...
Специалният прокурор Робърт Мюлър е открил нови доказателства в разследването
Коментари Харесай

Тръмп и Русия създали на Сейшелските острови таен канал за комуникация?

Специалният прокурор Робърт Мюлър е разкрил нови доказателства в следствието за намесата на Русия в американските президентски избори.

Доказателствата са свързани с загадка среща на Сейшелските острови, на която е бил изработен опит за основаването на загадъчен канал за връзка сред Кремъл и идващата на власт администрация на американския президент Доналд Тръмп, оповестява американското издание " Вашингтон поуст ", като се базира на източници, стартирани с въпроса.

В информацията се твърди, че очевидец е декларирал пред проверяващите, че срещата е била контрактувана авансово, което опонира на предходни свидетелски показания на Ерик Принс, който е създател на частната охранителна компания Blackwater и е покровител на Тръмп.

Вчера се появи информация, в която се твърди, че съветникът на престолонаследника на Обединените арабски емирства Мохамед бин Зайед Ал Нахаян - Джордж Надер, сътрудничи на специфичния прокурор Мюлър по отношение на събитията, свързани със среща на Сейшелските острови, която се е състояла през януари 2017 година, директно преди встъпването в служба на Тръмп. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР