Специалният пратеник на Белия дом по въпросите на климата Джон

...
Специалният пратеник на Белия дом по въпросите на климата Джон
Коментари Харесай

Джон Кери: Светът има само 9 години до климатичната катастрофа 

Специалният делегат на Белия дом по въпросите на климата Джон Кери предизвести, че светът има единствено 9 години да работи, с цел да избегне климатична злополука. „ Около 2030 година е времето, когато би трябвало да сме на същинския път за прекъсване на равнището на световното повишаване на температурата с 1,5 градуса “, ​​каза Кери пред " Фокс Нюз ", представен от БГНЕС.

Той напомни, че преди три години учените са споделили, че имаме 12 години, с цел да избегнем най-лошия сюжет във връзка с климатичната рецесия. „ Изминаха три години, тъй че остават към девет години. Няма място за повече разпределяне. Този път няма неистини и превземки. Очевидно желаеме да предотвратим климатичната злополука да стане „ новото естественото “, сподели Кери, намеквайки за смъртоносните снежни стихии в Съединени американски щати.

Кери заключи, че известното мнение е, че изменението на климата се отнася единствено до повишение на температурата, а не до намаление, добавяйки, че измененията се отнасят до всички метеорологични условия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР