Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко

...
Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко
Коментари Харесай

Приложението за лоялност Lidl Plus вече и у нас

Специални предложения, атрактивни отстъпки и още доста преимущества – всичко на едно място в телефона на клиента и когато и да е предлага Lidl Plus – първото мобилно приложение за преданост на Lidl. Потребителите на приложението ще могат да се възползват от спомагателни преимущества, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата обичайно предлага в магазините си. Приложението е в отговор на потребителските настройки за по-лесно, бързо и комфортно извършване на покупки.

„ Lidl Plus е нашият първи подарък за клиентите във връзка 10-та годишнина нa Лидл България, с който желаеме да им благодарим, че сме дружно. Lidl Plus се отличава освен с цифровия, комфортен за прилагане формат, само че и с това, че не оставя пластмасов отпечатък в природата. To дава още една опция на клиентите да усъвършенстват бюджетите си, да облекчат семействата си, изключително в този сложен интервал, през който прекосяваме. Целта ни е да развиваме приложението във времето, като го приспособяваме към навиците за извършване на покупки на всеки обособен консуматор, тъй че да бъде оптимално потребно и съответстващо за него “, сподели Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Основните преимущества, които Lidl Plus дава при старта си в България, включват:

Lidl Plus купони са седмични оферти с разнообразни отстъпки. Те би трябвало да се задействат преди самата покупка и се употребяват еднократно. Потребителите на приложението получават нови купони два пъти седмично – понеделник-неделя и петък-неделя. В момента, да вземем за пример, може да намерите купони за артикули Родна стряха, прясна риба, сертифицирана от SGS, свежи домати на клонка и други.

Lidl Plus офертите са седмични оферти с отстъпки, които още веднъж се възобновяват всяка седмица. За разлика от купона обаче, те могат да бъдат употребявани неведнъж и не е належащо да се задействат преди самата покупка. Сред настоящите предложения тази седмица са свежи плодове, оферти от „ Фурната на Lidl “, месни и млечни артикули лична марка като Milbona и Baroni и други.

Скреч картата се получава в приложението автоматизирано след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на каса – без значение дали клиентът е употребявал купони или предложения при извършването на покупки си. Всяка скреч карта е опция за продобиване на спомагателен ваучър с отстъпка, който се резервира в раздел „ Купони ".

Дигиталната касова записка е новаторска за българския пазар функционалност, която съхранява цифровите касови бонове от всяко извършване на покупки за интервал от 3 години. Чрез функционалността „ История на цифровите бележки “ всеки клиент може да наблюдава разноските си, да вижда какъв брой е икономисал и най-много – да възнамерява и ръководи по-добре бюджета си.

Избор на обичан магазин: смисълът на този избор, който приложението изисква, е даването на съответстваща за потребителя информация, обвързвана с определения от него магазин – смяна на работно време, осъществяване на специфични събития, предложения, годни единствено за този магазин и така нататък Въпреки това, в който и от магазините на веригата да пазари клиентът, седмичните купони и специфичните предложения на Lidl Plus важат за всички магазини на компанията в цялата страна.

Седмичната листовка към този момент е на комфортно място и в мобилния телефон – за бърза информация и настоящи оферти.

Приложението Lidl Plus е налично изцяло гратис за събаряне от App Store и Гугъл Play. За повече информация, апелирам, посетете:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР