Специализираното боксово издание boxingnews24.com разкритикува сериозно българския боец Кубрат Пулев,

...
Специализираното боксово издание boxingnews24.com разкритикува сериозно българския боец Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Боксово издание: Кубрат е бавен и слаб, Джошуа ще го избере

Специализираното боксово издание boxingnews24.com разкритикува съществено българския войник Кубрат Пулев, написа sportal. Повод за това стана идната борба сред него и английската звезда Антъни Джошуа. Според изданието, в случай че се наложи да оваканти една от купите на IBF и WBO, които би трябвало да пази, Джошуа ще избере да освободи тази на WBO, защото българинът е по-лесен противник.

" Това е " надалеч по-лесна борба за Джошуа и на хартия, защото Пулев е на 38 години и е станал муден ", написа boxingnews24.com и прибавя, че българският боксьор не е боецът, който е бил преди едно десетилетие.

" Пулев изглеждаше необичайно слаб в последния си дуел против Райдъл Букър през ноември във Фресно, Калифорния. Той завоюва дуела с единомислещо съдийско решение в 10 рунда против 38-годишния Букър, който бе с наднормено тегло, само че разреши да бъде удрян доста. Мощният удар, който имаше в миналото Пулев, е липсващ и всичко, което можеше да направи, беше да хвърля мудни удари цяла нощ. Това разреши на Букър да закове Пулев с ъперкът. Ако Букър имаше някаква мощ, той щеше да спре Пулев ", написа още изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР