Специализираната прокуратура, ДАНС и ГДНП започнаха действия по разследване на

...
Специализираната прокуратура, ДАНС и ГДНП започнаха действия по разследване на
Коментари Харесай

Прокурори удариха офиси на „жертва“ от Суджукгейт

Специализираната прокуратура, ДАНС и ГДНП започнаха дейности по следствие на проведена незаконна група за данъчни закононарушения - отбягване установяването и заплащането на Данък добавена стойност в изключително огромни размери, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата.

Антон Проданов е обект на акцията на обвиняването и профилираните служби. Той е очевидецът по делото против знаковия ексдепутат от ГЕРБ Живко Мартинов-Суджука.

Самият Проданов е доста богат предприемач от Добрич. Собственик е на паметното чалга заведение в града " БИАД ". Преди известно време е бил осъждан като водач на незаконна група за данъчни закононарушения. Предполага се, че е обслужвал локални червени велможи.

Действията са на територията на София, Добрич и Варна. Извършват се претърсвания и изземвания на документи в офиси на търговски сдружения, жилища и коли. Провеждат се разпити на очевидци.

На път за Добрич е зам.-главният прокурор Иван Гешев, който персонално ще наблюдава процесуално-следствените дейности по случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР