Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко

...
Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 5 април

„ Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор Марко А. Марков – Варна “ ЕООД откри публично достроената и с актуализирана фасада постройка на стационара си в кв. „ Аспарухово “.

В надстройката на по-стария от двата блока на стационара е обособено пространство за обмисляне, образование и отдих на лекарския екип.

Земеделски стопани и фермери от варненско демонстрират продуктите си на ревю, което се организира на 5 и 6 април във Варна. Организатор е Български фермерски съюз с поддръжката на Министерство на земеделието и Държавен фонд „ Земеделие “.

Сеч на две дървета в квартал „ Чайка “ провокира бурни реакции в обществените мрежи. От кметство „ Приморски “ разясниха за Moreto.net, че отстраняването на дърветата е планувано. Иглолистното е потърпевшо съществено след бурята през ноември месец предходната година и макар че наподобява зелено съставлява заплаха. Другото дърво, което се отстранява, е орех.

Студенти и преподаватели засадиха 50 млади фиданки в двора на Техническия университет във Варна.

Във връзка с акцията на Гората.бг за засаждане на 5 милиона дръвчета и Седмицата на гората – 2024 година, студентите от Студентски съвет, дружно с академичното управление и преподавателите от катедра " Растениевъдство " и катедра " Екология и запазване на околната среда ", залесиха двора на университета с над 50 млади фиданки от типовете кестен, липа, бряст и явор.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР