Специализирана прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за

...
Специализирана прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за
Коментари Харесай

Бойко Борисов извикан на разпит за чата си с Бобоков

Специализирана прокуратура продължава дейностите по следствието по досъдебно произвеждане за незаконно съдружие за търговия с въздействие.

Във връзка с изнесени изказвания в медиите от обвинения Пламен Бобоков, Специализираната прокуратура уведомява, че на 07.07.2020 година в качеството на очевидец е свикан за разпит и Бойко Борисов , министър-председател на Р България.

Също във връзка открита връзка с Пламен Бобоков за показания са призовани и Пламен Нунев, депутат, регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе и Росен Даскалов, някогашен общински началник на Политическа партия ГЕРБ в гр. Русе.

Заключението от направената компютърно-техническа експертиза на конфискувани по делото материални доказателства е обект на изчерпателен разбор. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното произвеждане се организират голям брой разпити на очевидци и се приобщават документи, относими към предмета на следствието.

" Бос " - обръщението на Бобоков към премиера Борисов

Бизнесменът отхвърли за каквито и да е непозволени и незаконни дейности

Припомняме, че на 2 юли предприемачът Пламен Бобоков сподели част от чат, за който твърди, че е с премиера Бойко Борисов. По неговите думи двамата са си писали на 31 март 2019 година тъкмо във връзка на случая с либийския танкер " Бадр ".

Преди това прокуратурата разкри и чатове сред Бобоков и президента Румен Радев.

В различен чат със секретаря на президента Пламен Узунов, Бобоков лобирал за опрощение на наказан в Румъния.

В следващата извадка от кореспонденцията на предприемача Пламен Бобоков излиза наяве, че е имал човек в Министерство на външните работи.
 Прокуратурата разкри чат сред Бобоков и президента
Прокуратурата разкри чат сред Бобоков и президента

Отрича изказванията на предприемача от тази сутрин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР