Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения
Коментари Харесай

16 арестувани при мащабна полицейска акция в Пазарджишко СНИМКИ

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред, възстановяване на пътната сигурност и обезпечаване на полицейско наличие в най-отдалечените и уязвими обитаеми места се организира през миналото денонощие.

В нея взеха присъединяване чиновници от браншове и звена в ОДМВР-Пазарджик, районните ръководства в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище. Активно участваха и екипи от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив, Дирекция „ Инспекция по труда “ в гр. Пазарджик, Националната организация за приходите, Регионалната дирекция по горите.

В хода на полицейските дейности са осъществени инспекции на 1364 индивида, на 1014 автомобила, инспектирани са 20 търговски обекти и 4 заложни къщи.



За период от 24 часа в арестите на полицейските ръководства са арестувани общо 16 лица, разкрити са 20 закононарушения. За установени нарушавания са формирани 73 акта и 235 фиша. От други държавни органи са формирани още 33 акта или протоколи.

Установени и арестувани са причинителите на общо 6 обири – от магазин, склад, на железни уреди, мобилен телефон и пари. Два са случаите на открити лица притежаващи в себе си наркотични субстанции – марихуана и синтетичен канабиноид. По време на взаимни инспекции е установено съхранението на общо 22 кубически метра нелегално добити дърва за огрев. Засечени са двама водачи ръководещи коли с централизация на алкохол над 0.5 промила и един с над 1.2 промила.

По всички случаи са формирани досъдебни производства.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР