Специализирана полицейска операция стартира тази сутрин на територията на област

...
Специализирана полицейска операция стартира тази сутрин на територията на област
Коментари Харесай

Проверяват се търговски обекти в Дупница и Кюстендил, има задържан

Специализирана полицейска интервенция започва тази заран на територията на област Кюстендил. Тя се реализира от сили на ОДМВР, районно управление (на МВР) Кюстендил, районно управление (на МВР) Дупница, " Жандармерия ", ССТД – Благоевград, Инспекция по труда, Агенцията по храните, Национална агенция за приходите.

Целта на интервенцията е противопоставяне на стандартната престъпност, противопоставяне на стопански закононарушения, в това число и на закононарушения, отнасящи се до изборните права на жителите и изборното законодателство.

В Кюстендил се ревизира квартал " Изток ", а в Дупница два квартала.

Проверяват се търговски обекти, два от тях нямат позволение за осъществяване на комерсиална активност. В Дупница е арестувано едно лице. До момента са тествани към 20 обекта, формирани са 8 акта.

Служители на " Пътна полиция " правят и инспекция за определяне на нарушавания по Закона за придвижване по пътищата, както и за водачи с неплатени санкции за връчване на електронни фишове и наказателни постановления.

" Извършват се инспекции и за нарушавания на изборното законодателство. Към сегашния миг няма открити случаи на пазаруване на гласове ", съобщи комисар Васил Паргов, шеф на Охранителна полиция - Кюстендил.

Вижте още в директното включване на Антония Сукалинска.




Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР