Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол“ се проведе вчера

...
Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол“ се проведе вчера
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция се проведе вчера в Габрово, Дряново и Трявна

Специализирана полицейска интервенция по метода „ широкообхватен надзор “ се организира през вчерашния ден в Габрово, Дряново и Трявна. В интервенцията бяха включени и чиновници на Агенция „ Пътна инфраструктура “,Агенция " Митници " и Национална организация за приходите.

Екипите осъществяваха контролза приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, неосигуряване на преимущество на ППС; потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачи и пасажери в транспортните средства; потребление на защитни каски; съблюдаване на възбраните за употребен на мобилни телефони при ръководство на МПС, без устройство „ Свободни ръце “; техническо положение на МПС; претоварване, неукрепени товари, нередовни документи на водачите, нередовни документи на транспортното средство и транспортираните товари, надзор на транспорта на артикули и товари, надзор за нарушавания на габаритите, претоварване на ППС и нарушавания, касаещи пътните такси, надзор на товарни коли над 3,5 т. за транспорт на артикули и товари във висок фискален риск.
В Габрово са осъществени инспекции на общо 59 МПС и 68 лица. Установени са 7 нарушавания. Служители на Агенция „ Пътна инфраструктура “ са ревизирали 34 МПС,от Агенция " Митници " – 10 МПС,от Национална организация за приходите – 5 МПС и лица.
Полицейските екипи на районно управление (на МВР) Дряново са ревизирали 46 МПС и 50 лица. Установени са 6 нарушавания.
В Трявна са осъществени инспекции на 32 МПС и 37 лица. Констатирани са 4 нарушавания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР