Специализирана операция се провежда тази сутрин в Дупница. От рано

...
Специализирана операция се провежда тази сутрин в Дупница. От рано
Коментари Харесай

Мащабна акция на полиция и жандармерия в Дупница


Специализирана интервенция се организира тази заран в Дупница. От рано полицейска обсада има в квартал „ Ценеви ”. Жандармерия е завардила входа на парк Рила, оповестява БГНЕС.

Съсредоточени са униформени и пред базата на арестувания Васил Капланов – Каплата. Блокирано е и село Крайници.

Именно в това село е засечен джипът на Капланов на 31 юли, когато 43-годишният Янек Миланов се е качил в автомобила. Камери са снимали, че на отиване към селото Капланов ръководи джипа, а Янек е на седалката до него. На връщане от селото на камерите Янек не се вижда. Обяснението на Капланов е, че той се е преместил на задната седалка.

В акцията, ръководена от прокуратурата, вземат участие чиновници на Главна дирекция “Борба с проведената престъпност ”, Националната полиция и отряда за битка с тероризма.

БГНЕС напомня, че 43-годишният жъж от Дупница изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е разгласен за търсене. Преди няколко дни по следствието беше арестуван Васил Капланов – Каплата, който за последно е бил с Янек.

Капланов обаче е арестуван за 72 часа, само че не е по досъдебното произвеждане за изгубването на Янек, а поради погрешно предпазване на муниции.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР