Специалистите по обществено здраве в САЩ се тревожат, че затварянето

...
Специалистите по обществено здраве в САЩ се тревожат, че затварянето
Коментари Харесай

COVID-19 може да задълбочи проблема със затлъстяването при децата в САЩ

Специалистите по публично здраве в Съединени американски щати се тревожат, че затварянето на учебните заведения в Съединени американски щати поради пандемията от COVID-19 ще изостри казуса от затлъстяване при децата в Съединени американски щати, заяви Българска телеграфна агенция.

Прекратяването на образователните занятия евентуално ще удвои времето, прекарвано от децата отвън учебно заведение тази година и ще утежни въздействието на рисковите фактори за струпване на килограми по време на ваканцията.
Над 80% от младежите в света страдат от обездвижване Така междинното тегло на младежите се усилва и те заслъстяват
Наблюденията демонстрират, че поради неприятното хранене и неналичието на физическата интензивност, обезпечавана в учебно заведение, децата ще натрупват тегло, както нормално се случва през летните ваканции.

Заплахата е най-висока за деца, които към този момент са с наднормено тегло или затлъстели.
Ендокринолог: Наблюдава се " зараза " от затлъстяване Едно от пет български деца е с нараснало телесно тегло
Специалистите предлагат децата да не се хранят с полуфабрикати, с които фамилиите са се презапасили поради ограничаващите ограничения, да намират способи да играят извършения и да се движат и да не прекарват цялото си време пред мониторите.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 498 13 17 34 Света 1139112 22469 61144 236203 Заразени* Нови Починали България 498 13 17 Света 1139112 22469 61144
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР