Спечелената титла от Григор Димитров на Финалите на АТР в

...
Спечелената титла от Григор Димитров на Финалите на АТР в
Коментари Харесай

Григор Димитров е N1 в годишната класация на Gong.bg

Спечелената купа от Григор Димитров на Финалите на АТР в Лондон е най-значимото спортно събитие на 2017 година съгласно потребителите на спортния уебсайт Gong.bg. В рамките на две седмици те имаха опция да гласоподават в анкетата на Gong.bg за ТОП 10 на най-хубавото от спорта през 2017 година.

60% от всички участници са дали своят вот за Григор Димитров и това му отреди заслуженото първо място. Така достижението на Димитров остави на второ място в класацията исторически дублираната купа на Реал Мадрид, за която своя глас дадоха близо 10% от спортните почитатели.

Освен Цар футбол, тенис достижението на Григор Димитров съумя да нокаутира и най-големия боксов мач на годината сред Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който се подреди на трета позиция в анкетата с 9% от потребителския избор.

Страхотното начало на 2017 година за Григор Димитров - купите в Бризбейн и София, полуфинал на Аустрелиън Оупен заема четвърто място в класацията с 8% от гласовете. Петата позиция е за триумфите на българските гимнастички с трите медала от Световното в Пезаро - бронз на Невяна Владинова, сребро в многобоя за ансамбъла и бронз на топки и въжета. Радослав Янков застава на шестото място със извоюваната дребна международна купа в паралелния великански слалом, а на седмата позиция е Челси, които станаха първенец на Англия с рекордните 13 поредни победи в Премиършип.

Осми в класацията потребителите слагат най-скъпия мач в историята на бокса сред Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър. Серена Уилямс, която счупи върха на Щефи Граф за най-вече извоювани титли от Големия шлем, зае деветата позиция. И на заветното десето място е четвъртата купа на Люис Хамилтън и усъвършенствания връх на Михаел Шумахер за най-вече извоювани полпозишъни.

Пълната класификация на спортните събития на 2017 година и елементи за тях може да видите във видеото.

Класацията на Gong.bg означи най-значимите спортни събития през годината, само че в персоналната ранглиста на екипа на уеб страницата, първото място заема годишнината на Gong.bg. През 2017 година уеб сайтът означи своя десети рожден ден с редица специфични планове, ориентирани към своите консуматори.

Вижте още:

С какво ще запомним спортната 2017-та година

Топ 10 на най-великите в художествената гимнастика

Кои са най-великите боксьори

Кои са най-великите плувци в историята

Ники Александров за успехите, спорта и специалността

Gong.bg чества 10 години, изпълнени с победи

Gong.bg
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР