Спасяване на човешки живот (на екипажа на кораба Вера Су)

...
Спасяване на човешки живот (на екипажа на кораба Вера Су)
Коментари Харесай

Частичното бедствено положение заради кораба Вера Су – имало много зяпачи

Спасяване на човешки живот (на екипажа на кораба " Вера Су " ) и запазване на резервата Яйлата от екологична злополука – по тази причина има отчасти бедствено състояние в община Каварна. Именно там, при Камен бряг, важи това състояние.

Ако някой затъне там, където е " Вера Су ", ще стигнем до такава степен да спасяваме различен – тъй като има доста хора, които отиват на място, а там правата е доста хлъзгава, изясни кметицата на Каварна Елена Балтаджиева. " Става безредица от придвижване на коли и хора ", добави тя, само че увери, че публицистите щели да могат да си правят работата.
 Координационен щаб ще избавя заседналия транспортен съд Координационен щаб ще избавя заседналия транспортен съд
Служебните министри на екологията, превоза, земеделието и защитата - Асен Личев, Георги Тодоров, проф. доктор Христо Бозуков, Георги...

По думите ѝ, община Каварна е направила всичко допустимо – подсигурени са места за настаняване.

Оторизирано лице разясни, че се работи по два съществени аспекта – преди всичко, да няма жертви измежду екипажа на " Вера Су ", като има подготвеност за деяние от Военноморски сили с хеликоптер. Действано е превантивно, на кораба има 9 души екипаж и те извършват отговорностите си. Ако има евакуация на хора, ще бъде направена за не повече от 20-30 минути, само че към този момент притежателят на кораба не дава да се прави евакуация, тъй като няма непосредствена заплаха. Моряците имат храна и вода.

Вторият аспект е да няма екокатастрофа. По тази тематика беше прието, че липсвало опит и техника в страната да бъде изтеглен корабът. Освен това, при прехвърлянето на товара от азотен тор от борда на кораба, не бил заменен грайфер и по тази причина куп хора станах очевидци по какъв начин в действителност отровната субстанция се излизва в Черно море (). Сега се вършат планове, тъй като може корабът да се пречупи при евакуиране. Затова и работата тече по-бавно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР