Спасители на плажа е сериал, с който мнозина от нас

...
Спасители на плажа е сериал, с който мнозина от нас
Коментари Харесай

Ще ги познаете ли? Това са любимците ни от ''Спасители на плажа'' днес!

" Спасители на плажа " е сериал, с който мнозина от нас са израснали. Целите червени бански, както и буйовете, към момента ги свързваме с героите от сериала, а песента от кино лентата не излизаше с месеци от главите ни.

Но фотосите на сериала стартират през 1989 година, а оттогава са минали повече от 30 година Как наподобяват актьорите от сериала през днешния ден и с какво се занимават? 

Виж още: 14 години след края: Какво се случва с героите от ''Малкълм'' през днешния ден?

Дейвид Хаселхоф

Екранният Мич Бюканън през днешния ден е на 67 година Все още има някои дребни функции, само че сега се изхранва най-вече като мотиватор на лекции. Освен това тази година той издаде студиен албум, цялостен с кавъри на емблематични американски части. През 2018 година пък се дами за дългогодишната си другарка Хейли Робъртс.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Памела Андерсън 

Андерсън изигра ролята на Си Джей Паркър. За нея неотдавна писахме, че се раздели с футболиста Адил Рами, който упрекна, че ѝ е посягал. В последните години актрисата се занимава интензивно с всевъзможен тип активизъм. Така да вземем за пример поддържа митинга на жълтите жилетки във Франция.

Виж още: Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

Майкъл Нюмън

Актьорът и избавител играе себе си в сериала и в действителност в началото даже е нает единствено като съветник. В момента той живее в Калифорния с жена си и техните две деца. През ноември 2011 година е диагностициран с заболяването на Паркинсон.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Александра Пол

Красивата Стефани е сертифициран здравен съветник и развива собствен бизнес, обвързван със здравословния метод на живот. Иначе се занимава и с други дела като околната среда, правата на животните и международния мир. Все още се снима във филми.

Ясмин Блийт

Бившата актриса, изиграла ролята на Каролин Холдър, дълго време се бореше с наркотична взаимозависимост. Има си и проблеми с полицията, като повдигнати обвинявания за обири.

Източник thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР