Спасението на България минава през спасението на БСП. Това заяви

...
Спасението на България минава през спасението на БСП. Това заяви
Коментари Харесай

Иван Таков: Спасението на България минава през спасението на БСП

" Спасението на България минава през спасението на Българска социалистическа партия ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на БСП-София Иван Таков.

" Движение " Бузлуджанци " сплотява съмшленици и социалисти от Българска социалистическа партия, които изпитват сериозна паника за положението на партията ", сподели той.

Движението няма водач, а Таков е бил един от уредниците на срещата. В отговор на вчерашното присъединяване на Георги Свиленски в " Денят стартира ", че на срещата е участвал човек от ГЕРБ, Иван Таков разяснява:

" Нито сме канили хора от ГЕРБ и няма по какъв начин да каним. Предполагам, че е имало сътрудници и от Политическа партия, и от Демократична България, всички желаят да се допрян до това нещо, тъй като огромна част от хората, които участваха там, бяха в основата на триумфа на кмапинята за локалните избори предходната година. Ние извадихме ГЕРБ от конкуренцията за София ".

Разходите за срещата са поделени сред социалистите, участвали на срещата, а публично са поети от вестник " Земя ". Разходите възлизат на към 4000 лева, уточни Таков.

" Срещата беше за бъдещето на Българска социалистическа партия и лявото. Останалите присъстващи бяха нашите съдружни сътрудници от локалната коалиция " Българска социалистическа партия за България " - общо 26 партии ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР