Спас Русев ще има среща с Делио Роси за определяне

...
Спас Русев ще има среща с Делио Роси за определяне
Коментари Харесай

Спас Русев ще има среща с Делио Роси за изясняване на бъдещето

Спас Русев ще има среща с Делио Роси за установяване на бъдещето на треньора и на " Левски ", оповестява " Нова телевизия ". Според информацията диалогът ще е през днешния ден.

Италианецът е подложен под голямо напрежение след срамното премахване от " Вадуц " в първия квалификационен кръг в Лига Европа. Сините победиха с 3:2, само че поради повече голове на непознат терен тимът от Лихтенщайн продължава в конкуренцията.

" Оставката е симптом на това човек да се съобщи, а аз не се предавам. Резултатите в действителност не са положителни. Ще приказвам с клуба ", сподели Роси след мача.

Привържениците и медиите притиснаха италианеца след неуспеха, само че той отклони всички въпроси с изказванието, че чака диалог с управлението. Роси изведе състава за утринна подготовка, която мина при полицейско наличие.

Според разнообразни изказвания висока наказателна клауза, записана в контракта, е причина " Левски " да бави раздялата с треньора. На конференцията след отпадането Роси сподели, че не знае дали има такава: " Трябва да си видя контракта ", съобщи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР