Спартак (Москва) се съвзе след отпадането от ПАОК в квалификациите

...
Спартак (Москва) се съвзе след отпадането от ПАОК в квалификациите
Коментари Харесай

Спартак живна с късен гол, Попето отново забравен

Спартак (Москва) се съвзе след отпадането от ПАОК в квалификациите на Шампионската лига и оглави класирането в съветското състезание. Без Ивелин Попов, " червено-белите " измъкнаха скъп триумф с 1:0 при визитата си на Краснодар и събраха 10 точки, с които изместиха Зенит и Оренбург от върха. В воин за спартаковци се трансформира резервата Зе Луиш, отбелязал единствения гол в 88-ата минута.

Старши треньорът на Спартак Масимо Карера направи няколко разбърквания в състава спрямо мача против ПАОК. Ивелин Попов обаче още веднъж остана на пейката и въобще не влезе в игра. За разлика от това, Луис Адриано, който получи червен картон против гърците и на процедура провали отбора си, беше титуляр. Ветеранът Александър Самедов изненадващо действаше като десен бек, а от първата минута стартира и непрекъснато подценяваният Лоренсо Мелгарехо.

В състава на Краснодар изненадата беше появяването в атакуващото трио на някогашния нападател на Спартак Ари. Павел Мамаев, Юрий Газинский и Шарл Каборе си партнираха в средата на терена, а Александър Мартинович и Урош Спаич бяха двойката централни бранители.

Мачът стартира двуостро и с няколко по-твърди влизания, които доведоха до спирания на играта за оказване на здравна помощ на потърпевшите футболисти. В 17-ата минута Фенандо стреля мощно, само че стражът на " биковете " Станислав Крицюк внимаваше. Малко по-късно след пас на бразилеца сантиметри не стигнаха на Куинси Промес да овладее топката и да се озове самичък против вратаря.

Домакините владееха по-продължително топката, само че не бяха точни при завършващото подаване. Все отново, те също имаха чисто състояние преди почивката, само че Вандерсон шутира в навън от преференциална позиция.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 4 кръг, събота 18 август  Краснодар 0:190 минута  Спартак Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР